20 maj 2022 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
|
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Wysokoenergetyczny dodatek do pokarmów.
Dodatkowe źródło energii, gdy ograniczone jest stosowanie białek lub tłuszczów, w chorobach takich jak: -> zaburzenia trawienia i wchłaniania białek lub tłuszczów, -> niewydolność nerek, -> niewydolność wątroby, -> zaburzenia trawienia i wchłaniania laktozy lub sacharozy. Może stanowić dodatkowe źródło energii w żywieniu niemowląt. -> Mieszanina maltodekstryn, maltozy i glukozy. -> Nie zawiera sacharozy, fruktozy i galaktozy. -> Wolna od laktozy. -> Bezglutenowa. -> Niska osmolarność w porównaniu z jedno- i dwucukrami. -> Łatwo rozpuszczalna. -> Można dodawać do potraw i napojów, nie zmienia smaku i zapachu. Sposób użycia: Dodatek do różnego rodzaju potraw i napojów – nie zmienia ich naturalnego smaku. Preparat może być gotowany razem z potrawą lub napojem.
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|